Bryllupsfotografering

Opphengt bryllups fotografi i interiør, foto av Studio OSCAR

Stort bryllup hvor vi er med og dokumenterer hele dagen eller et lite og intimt bryllup hvor vi har en fotografering på studioet. Vi har flere pakker med bryllupstilbud, men skreddersyr gjerne en fotografering som passer til ditt bryllup.

Det blir ikke mer høytid enn disse anledningen og det er alltid hyggelig for oss fotografer å få forevige denne spesielle dagen for brudeparene. Bryllupsfotografering krever litt planlegging og forberedelser. Derfor tar vi alltid en testfotografering og en planleggingssamtale i god tid før selve dagen. Ofte er vi ute på slike fotograferinger, men vi holder alltid av tid i vårt studio i tillfelle været ikke er med oss den dagen. Vi er tre fotografer som jobber med bryllupsfotografering, dette gir deg en trygghet på at vi alltid har en fotograf til deg dersom noe uforutsett skulle hende med din fotograf.

Hva koster en bryllupsfotografering?

Vi har 4 forskjellige løsninger på bryllupsfotografering hos Studio OSCAR.

  1. Enkel bryllupsfotografering i ca 1,5 time før eller etter vielsen kr 6500 i studioet eller  kr 7500,- ute på location
  2. Enkel bryllupsfotografering i ca 1,5 time før eller etter vielsen og fotografering under vielsen 8500,-
  3. Halvdags bryllupsfotografering, fotografen følger dere i 5 timer etter avtale kr 22 000,- inkl. HQ filer
  4. Heldags bryllupsfotografering, fotografen følger dere i 10 timer etter avtale kr 35 000,- inkl. HQ filer.

Hva skjer om fotografen blir syk?

Dette er viktig for mange av våre kunder. Brudepar bestiller fotograf i lang tid før bryllupet, og mye kan skje. Vi er 3 fotografer og vil alltid sikre våre brudepar at de har en av våre profesjonelle fotografer til å fange den store bryllupsdagen. Vi har alltid en fotograf i reserve! I tillegg har vi et eget studio, noe som gjør regnvær på bryllupsdagen om til “lykke i sløret”.

Kan fotografen komme dit vi gifter oss?

Ja, så klart! Vi vil gjerne lage minner til dere på de stedene dere har valgt å feire bryllupet deres.

Hvor lang tid i forveien må man bestille fotograf til bryllupet?

Det varierer veldig, noen datoer er mer populære bryllupsdatoer enn andre. Særlig juni, august og september. Disse månedene er det ofte booking på et år i forveien.

Hvordan forbereder vi bryllupsfotograferingen?

Vi har alltid en liten test-fotografering av våre brudepar. Det er en fin måte å bli kjent med dere på og vi kan se igjennom bildene og få vite hvilke vinkler dere selv mener er de beste. Mange bruker disse bildene til innbydelser, hjemmeside for bryllupet, bordkort, menyer o.l. Det er også viktig å ha en planleggingssamtale så vi får vite om deres forventninger og ønsker for bryllupsfotograferingen.

Må vi vite akkurat hva vi vil ha?

Nei, på planleggingstimen og test-fotograferingen finner vi ut av mye. Vi kommer med forslag til location for bryllupsfotograferingen ut i fra stil på kjole/dress og deres ønsker.

Kan fotografen posere oss/ hjelpe oss med poseringen/vise oss hvordan skal vi posere på bryllupsbildene?

Ja, vi er profesjonelle fotografer og kan posering. Vi vet hva som fungerer og kommer til å hjelpe dere med oppstillinger. Vi ønsker å oppnå en variert bryllups-serie og vet at vi må ha klassiske oppstillinger hvor kjolen vises i all sin prakt i tillegg til koselige “inn-i-armkroken” bilder og øyeblikk som skapes underveis.

Kan fotografen ta et gruppebilde av alle gjestene?

Ja, det gjør vi ofte. Det er kjempefint å ha som et stort oppslag i bryllupsalbumet for eksempel. Det tar ofte litt tid å organisere, så om dere ønsker dette legg inn ca 30 min til gruppebilde på bryllupsfesten. Fin oppgave til søsken og forlovere:-)

Skal forloverne være med på bryllupsbildene?

Det velger dere, mange har forlovere som ikke kjenner hverandre, mens andre er en sammensveiset gjeng. Om det er tilfellet tar vi ofte bruden med sin forlover og brudgommen med sin.Slike detaljer går vi ofte gjennom på planleggingstimen slik at vi får brukt tiden vår på det som er viktig for dere å få med fra den store dagen.

Får vi bilder?

Det kommer an på hvilken pakke dere velger? Den billigste bryllupsfotograferingen er priset uten bilder/filer, men man kan kjøpe de i etterkant. 

Gaveliste?

Vi lager gavekort, og registrerer gjerne hvilke produkter dere ønsker dere på en gaveliste slik at dere kan ønske dere tilskudd til forstørrelser, innramming eller annet  dere vil ha på veggen.

Hva er en visningstime?

Det er et møte med fotoragrafen deres, hvor dere går igjennom bildene og vi hjelper dere til å se alle mulighetene dere kan velge i når bilder skal lages i etterkant.

Lager Studio OSCAR forstørrelser av våre egne bryllupsbilder, eller bilder tatt av en annen fotograf?

Ja, vi hjelper gjerne til med utvelgelse, utsnitt, farge/sort-hvitt, materialer, album o.l.