Kjæledyrsfoto

Innrammet fotografi av hund, Foto av Studio OSCAR

Du ønsker deg bilde av kjæledyret, men har aldri gått til fotografen fordi du er redd det er litt uvanlig forespørsel å komme med? Frykt ikke!

Vi kan skilte med å ha fotografert hunder, katter, kaniner, marsvin, hamster, høne og faktisk en gullfisk i vårt studio. Fotoopptak med dyr er alltid kjempegøy! De mest uventede utrykkene kommer fra nettopp disse fotograferingene.

Hva bør vi tenke på før kjæledyr-fotograferingen?

Planleggingen før fotograferingen er viktig, vi ønsker så langt det lar seg gjøre å ha rigget klart til dere kommer slik at dyret ikke må være for lenge i studioet og mister tålmodigheten.

Vi tar gjerne imot bilder på mail av dyret, interiøret du ønsker bilder i eller inspirasjonsbilder du har funnet på nett. Har du tid til å komme innom oss for en liten samtale er det en hyggelig måte for oss å forberede oss på.

Hva skal jeg ta med på/til  kjæledyr-fotograferingen?

Dyr kan lett bli stresset når de kommer inn i et studio med alle lamper og nye lukter. Sørg derfor for at du har med en kjent leke, godbiter, kanskje yndlings-kurven, teppet eller et trygt bur. Vi har vannskål på studioet.

Kan fotografen komme hjem til oss?

Vi kommer gjerne hjem til dere for å fotografere kjæledyret.

Tips/huskeliste før kjæledyrfotografering:

Se over pels og børst/vask pels om det trengs.

Hunder må være luftet slik at de ikke markerer innendørs.

Halsbånd e.l med refleks på kan ikke brukes.

Ta med en børste om dyret er langhåret.

Vi går gjerne ut på fotografering om du vil det, eller om du tror kjæledyret ditt trives best med det.

Om din hund eller katt reagerer på lyn kan blitz være “skumle greier” da kan det være best å gjøre fotograferingen utendørs, eller hjemme.

Katter som er vant til å bli stilt ut klarer seg som regel bra på studioet. Men om du har en katt som ikke liker bilturen eller nye steder kan vi fotografere hjemme hos deg.

Fotograferer dere andre dyr enn hunder og katter?

Så klart, vi fotograferer hest, marsvin, hamster, slange, rotte, fugl, fisk, reptiler, geit, ku, sau,alpakke, lama, reinsdyr  og har du annet fotograferer vi det også;-)

Hva skjer etter kjæledyr-fotograferingen?

I etterkant lager vi et webgalleri med fotografiene. Passord og innlogging vil bli sendt på mail og bildene kan sees med et vannmerke på.

En visningstime med fotografen avtales etter fotograferingen. Da vil vi veilede dere i valg av forstørrelser og innramming o.l.

 

Vi gleder oss til å fotografere for dere!

Hilsen oss på Studio OSCAR